Promoció destacada
Veure oferta
Veure oferta

Enhorabona, esteu a punt de reservar al millor preu!

Veure avantatges web!
Veure avantatges web!
Veure oferta

LES NOSTRES HABITACIONS

L’Hotel Rural-Restaurant Ca les Senyoretes deu el seu nom a les seves últimes moradores, Isabel i Teresa, sobrenomenades d’aquesta manera per ser les descendents d’una rica família de propietaris que es remunta al s. XVII. La Casa conserva alguns mobles de totes les èpoques en que ha estat habitada.

 

Els noms de les habitacions són de dones que han viscut a la casa o tenien alguna relació familiar amb ella:

LA NOSTRA HABITACIÓ MARIA

Nom d’una de les actuals propietàries. Té un balcó molt ben orientat que permet veure tot el carrer sant Josep. Els mobles són clàssics de principis del s. XX. El sòl és dels anys 50.

LA NOSTRA HABITACIÓ PAULA

Nom de la mes antiga propietària que es conserva documentació a la casa, de mitjans del s. XVII. L’habitació era un antic magatzem d’ametlles que es va rehabilitar en els anys 50. Té un preciós llit de barrots de ferro del s. XIX i una terrassa amb vistes a la serra del Benicadell.

LA NOSTRA HABITACIÓ SABELA

Nom familiar amb el qual es coneixia Isabel. És una habitació clàssica de les cases benestants del s. XIX. L’única de la casa amb alcova i sala d’estar independents. Té un balcó al carrer Major del poble i té mobles d’època. El sòl és de llosetes hidràuliques de principis del s. XX.

LA NOSTRA HABITACIÓ TERESA

Nom de la major de les “Senyoretes”. És una habitació amplíssima amb dos balcons a dos carrers diferents. Els mobles formen un conjunt complet modernista que va pertànyer a la casa. El sòl és hidràulic de principis del s. XX.

LES NOSTRES HABITACIONS MATILDE I LOLA

MATILDE: Nom de la mare d’una àvia de les propietàries. Es troba a la buardilla i és una habitació àmplia amb mobles moderns (2 llits).

 

LOLA: Nom de la filla d’una de les propietàries. Està abuardillada. Té mobles moderns (2 llits).

 

Les habitacions MATILDE I LOLA comparteixen bany. Són ideals per a una família nombrosa, ja que la seva grandària permet incorporar diversos llits supletoris.